12 Haziran 2008 Perşembe

İspanya 4 - Rusya 1

Yine bir 19.00 maçı ve yine antreman yüzünden maça yetişememem. Yetti ulan artık. Evet bu ufak sezenişten sonra iki kelam etmek lazım maç hakkında. Raul'u almadığı için elime geçen her fırsatta salladığım Aragones (gerçi bu maçtaki oyuna bakarsak ihtiyacı var mıydı tartışılır) yine yaptı yapcağını.Kimsenin beklemediği bir anda Torres'i kenara aldı. 3. golden sonra Torres'e koşan Villa bir mesaj mı vermeye çalışıyordu acaba? Rusya oyunun belli bölümlerinde hakimiyet kursada beceriksizlikleri yüzünden bir türlü golü bulamadılar. İspanya -İsveç bu gruptan rahatça çıkar bana sorarsanız. İspanya 1. , İsveç 2. olur. Bu arada ilk defa geriye düşen bir takım gol buldu bu maçta.Bu durumun bu kadar geç olması ilginç bir durum. Olaya Erman Toroğlu tadında yaklaşırsak "demek ki gol yemeyeceksin arkadaş".

Stat: Tivoli Neu
Hakemler: Konrad Plautz, Egon Bereuter, Markus Mayr (Avusturya)
İspanya: Casillas, Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila, Senna, Iniesta (Dk. 63 Cazorla), Xavi, Silva (Dk. 77 Xabi Alonso), Villa, Torres (Dk. 54 Fabregas)
Rusya: Akinfeyev, Anyukov, Kolodin, Shirokov, Zhirkov, Semak, Zyryanov, Semshov (Dk. 57 Torbinsky), Bilyaletdinov, Sychev (Dk. 46 Bystrov) (Dk. 70 Adamov), Pavlyuchenko
Goller: Dk. 20, 44 ve 75 Villa, Dk. 90 Fabregas (İspanya), Dk. 86 Pavlyuchenko (Rusya)

Hiç yorum yok: