11 Haziran 2008 Çarşamba

Almanya 2 - 0 Polonya

Polonya basınının "geçmişin hesabını sorma zamanı" konseptli kelle avcılığı gazlaması aslanım Podolski' nin 2 tane çakması ile sonuçsuz kaldı. Turnuvada ilk 2 günün en güzel maçıydı diyebiliriz. Almanlar bildiğimiz gibiydi. Benim turnuvadaki en büyük favorim olduğunu zaten daha önce söylemiştim. Onları tuttuğum için demiyorum gerçekten kupaya en yakın duran taraf şu anda. En azından final oynarlar diyelim. Polonya ise özellikle ilk yarıda gösterdiği direnci Avusturya ve Hırvatistan maçlarında gösterirse gruptan çıkma ihtimali var. Özellikle ilk maçta bekleneni veremeyen Hırvatistan karşısında oynayacakları maç çok önemli. Almanların ise dediğim gibi yolu açık.

STAT: Wörthersee
HAKEMLER: Tom Henning Ovrebo, Geir Age Holen, Erik Raestad (Norveç)
ALMANYA: Lehmann, Lahm, Metzelder, Mertesacker, Jansen, Fritz (Dk. 55 Schweinsteiger), Ballack, Frings, Podolski, Gomez (Dk. 75 Hitzlsperger), Klose (Dk. 90 Kuranyi)
POLONYA: Boruc, Golanski (Dk. 75 Saganowski), Bak, Zewlakow, Wasilewski, Krzynowek, Dudka, Lewandowski, Lobodzinski (Dk. 65 Piszczek), Smolarek, Zurawski (Dk. 46 Guerreiro)
GOLLER: Dk. 20 ve 72 Podolski (Almanya)
SARI KARTLAR: Dk. 64 Schweinsteiger (Almanya), Dk. 40 Smolarek, Dk. 60 Lewandowski (Polonya)

Hiç yorum yok: