17 Mayıs 2008 Cumartesi

Dananın Kuyruğu...


Avrupa futbolunun son yıllarda gördüğü en heyecanlı son haftalardan biri yaşanacak bu hafta İtalya' da. Şampiyon Inter mi olacak Roma mı? Düşen son takım Catania mı olacak Parma mı?
Yarın 2 müthiş maç bizleri bekliyor. Parma- Inter NTV' de, Catania- Roma Kanal 24' te. İkisi de 16.00 ' da. Tahminim Inter kazanır Parma da böylece düşer. Diğer maç da tabloya etki etmez. Inter bu defa şampiyonluğu son haftada (bkz. 2001-2002 sezonu) bırakmayacaktır. İki takımın da taraftarı deplasmana gidemiyor.

Yorumsuz

Our Team Our MVP


Geç oldu hatta geç olduğu kadar güç te oldu ama o bu ödülü sonuna kadar haketti. Ameliyat olmadı ve bütün sezon savaştı, savaşmaya da devam ediyor. Let' s go LAKERS...

Real Madrid yeni sezon formaları





Bu sezonun -kanımca- rezalet formalarından sonra bu formalar çok daha güzel duruyor. Zaten Madrid' in en sevdiğim formaları 2001-2002 yılındaki sade ama şık formalardı, o formaların asil bir duruşu vardı. Buradaki iç saha forması da ona çok benziyor bence doğru bir tercih.

LA Lakers 108 - Utah Jazz 105


Lakers maça inanılmaz başladı. Bu seriyi burada bitirmek istedikleri her hallerinden belliydi. Utah ise evindeki diğer maçlarda olduğu gibi saldırgan ve seriyi ateşleyecek bir başlangıç yapamadı. Lakers uzun süre maçı 10+ farklarda götürdü ve herkes artık işin bittiğini düşünmeye başlamışken Utah maçın daha başında göstermesi gereken hırsı ve saldırganlığı göstermeye başladı. Kobe Bryant' ın müthiş performansı olmasa maçı alabilirlerdi de. Maçı son topa kadar getiren Utah da son hücumda Mehmet ve Williams üçlüğü gönderemeyince sezon onlar için son buldu.Krilenko da Fransa' ya mı nereye vize almak için antremana çıkmadıysa artık doya doya tatil yapar. Şimdi Lakers Çarşamba' ya kadar dinlenecek ve karşısına 7. maç oynamış bir rakip çıkacak. New Orleans ' ı ister bu gönül San Antonio ters takım.


Let's Get It Started


Uzun süredir blog açmak için bekledim nihayet fırsatını bulduk burada elimden geldiğince futbol, basketbol ve sinema üzerine çiziktireceğim.

Blogun ismini ve ilk postunu ise benim gözümdeki en büyük efsaneye ayırmak istedim "El Diablo" ya