14 Haziran 2008 Cumartesi

Hırvatistan 2 - Almanya 1

Turnuva öncesi sürpriz adaylarımdan Hırvatistan ilk maçta beni hayal kırıklığına uğratsa da ikinci maçta gücünü gösterdi. Almanya ilk yarının son dakikaları dışında adam gibi bir baskı bile kuramadı. Özellikle Gomez bu takıma yarardan çok zarar veriyor. Eski forvet sistemlerine dönmek Almanya için daha hayırlı olacaktır. Hırvatistan'ın bu saatten sonra 1.liği bırakması zor gözüküyor dolayısıyla Almanlar ikinci maçta bir kazaya kurban gitmemeye çalışacaklar. Ne olursa olsun Almanya' dan hala çok şey bekliyorum ben. Avusturya ne kadar iyi bir görüntü çizsede son maçta bastırıp istediklerini alacaklardır tahminimce. Podolski turnuvaya çok iyi başladı. Polonya' ya gelişine yazdığını tekrarladı. Bu sefer de geride oldukları için sevinemedi. Schweinsteiger dellenip turnuvanın ilk kırmızısını yedi. Aslında Hırvatların kazanması bizim için iyi oldu. Akıllı mantıklı hiçbir insan Almanları Hırvatlara tercih etmemeli zaten.

Stat: KlagenfurtHakemler: Frank De Bleeckere, Peter Hermans, Alex Verstraeten (Belçika)
Hırvatistan: Pletikosa, Simunic, R.Kovac, Corluka, Pranjic, Srna (Dk.80 Leko), N.Kovac, Rakitic, Modric, Kranjcar (Dk.82 Knezevic), Olic (Dk.72 Petric)
Almanya: Lehmann, Jansen (Dk.46 Odonkor), Metzelder, Mertesacker, Lahm, Fritz, Frings, Ballack, Podolski, Gomes (Dk.66 Schweinsteiger), Klose
Goller: Dk.24 Srna, Dk.62 Olic (Hırvatistan), Dk.79 Podolski (Almanya)
Sarı Kartlar: Dk.27 Srna, Dk.45 Simunic, Dk.90 Modric, Dk.90 Leko (Hırvatistan), Dk.75 Ballack, Dk.90 Lehmann (Almanya)Kırmızı Kart: Dk.90 Schweinsteiger (Almanya)

Hiç yorum yok: