16 Haziran 2008 Pazartesi

İsviçre 2 - Portekiz 0

0 puanda kalan bir ev sahibi olur mu? "Hadi len ordan" dedi İsviçreliler. Hakan Yakın'ın 2 golü İsviçre'ye grubun son maçında galibiyeti getirdi. Portekiz çeyrek final maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Maçı da çok salladıklarını düşünmüyorum zaten. İlginç nokta maçın adamı Hakan Yakın seçilince günün 2 maçının da adamının Türk olması. İzleme fırsatı bulamadığımız için daha fazla bir şey yazamıyorum maç hakkında.

Portekiz çeyrek finalde büyük ihtimalle Almanya ile oynayacaktır. Portekiz çok kaliteli bir kadroya sahip olmasına ve istediği anlarda büyük baskı kurabilmesine rağmen Almanya karşısında çok zorlanacaktır diyorum ben; ama eğer Almanları geçerlerse final yolu o kadar dikenli değil.

Stat: St. Jakob ParkHakemler: Konrad Plautz, Egon Bereuter, Markus Mayr
İsviçre: Zuberbuhler, Müller, Magnin, Senderos, Lichtsteiner (DK.83 Grichting), Behrami, Gökhan İnler, Hakan Yakın (Dk.86 Cabanas), Fernandes, Vonlanthen (Dk.61 Barnetta), Eren Derdiyok
Portekiz: Ricardo, Miguel, Ferreira (Dk.41 Riberio), Pepe, Bruno Alves, Nani, Meira, Meireles, Quaresma, Veleso (Dk.71 Moutinho), Postiga (Dk.74 Almeida)
Goller: Dk.71 ve Dk.83 Hakan Yakın (Pen.) (İsviçre)
Sarı Kartlar: Dk.27 Hakan Yakın, Dk.37 Vonlanthen (İsviçre), Dk.30 Ferreira, Dk.64 Riberio (Portekiz)

Hiç yorum yok: