18 Haziran 2008 Çarşamba

Hollanda 2 - 0 Romanya

Fransa' nın gol bile atamadığı, İtalya'nın Buffon sayesinde yenilmediği Romanya Hollanda'nın yedek kadrosunu bile zorlayamadı. Portakallar 2. kadromuz bile alayınıza gider diyor. Rakipleri korksun. Van Basten delikanlılık yaptı, maçı satabilirdi. Ligtv de Mehmet Özkan'ın yanında yorum yapmaya çalışan adını bilmediğim bir adam var. Fransa ve İtalya'ya yenilmeyen Romanya nasıl gruptan çıkamamış anlam veremiyor gibiydi. Sürekli aynı şeyi tekrarladı. Grupta galibiyeti yok ki Romanya'nın neyle çıkacak? Bir de diyorki şu şu takımların olmadığı çeyrek finale biz çıktık, büyük iş başardık. Tamam büyük iş başardık da kardeşim ölüm grubu bu. Elbet birisi evine dönecekti. Fransa'nın çıkamadığı çeyrek final diyor. Fransa çıksa İtalya çıkamayacak. Tövbe tövbe.

Hollanda D grubunun 2.sini bir güzel benzetir yarı finale adını yazdırır diyorum ben.

STAT: Stade de Suiss
HAKEM: Massimo Busacca

HOLLANDA: Stekelenburg, Boulahrouz (Dk. 58 Melchiot), Heitinga, Bouma, De Cler, Afellay, Engelaar, De Zeeuw, Robben (Dk 63 Kuyt), Van Persie, Huntelaar (Dk. 82 Hasselink)
ROMANYA: Lobont,Codrea (Dk. 71 Dica), Contra, Tamaş, Rat, Nicolita (Dk. 82 Petre), Cociş, Ghionea, Chivu, Mutu, M.Niculae (Dk. 60 D. Niculae)
GOLLER: Huntelaar (Dk. 54), Van Persie (Dk. 87)

SARI KART: Chivu

Hiç yorum yok: