3 Ağustos 2008 Pazar

Kuralar

Evet efendim çekilen kuralar sonucunda yine her zamanki şansımızın tuttuğunu görüyoruz. Tabii şansta aslan payı Galatasaray'da görüldüğü gibi. Fenerbahçe'den başlarsak zaten Atletico dışındaki tüm takımlardan üst seviyedeydik. MTK' yı geçtiğimiz taktirde İnter Baku-Partizan maçının galibiyle oynayacağız. İki takım da kesinlikle Fenerbahçe sevyesinde olmadığı için turu rahat geçmemiz lazım. Taraftarları manyak diye çoğu kişi Partizan'ı istiyor. Ben de Bakü'yü isterim o zaman.
Galatasaray son senelerdeki kuralarda şanslı olma geleneğini sürdürdü. Arsenal, Barcelona, Juventus, Liverpool, Fiorentina vs. derken olabilecek en iyi sonuçlardan biri oldu ve Steaua Bükreş ile eşleştiler. Aslında Steaua'nın son yıllardaki yükselişini de düşünürsek tahmin edildiğinden daha zor maçlar oynanabilir ama tabii bu devlerin içinden lokum gibi yine de. Lucescu dün gazeteye Steaua favori türünden açıklamalar yapmıştı ama o kadar olmaz bence. Galatasaray %70 turu geçer. Geçmişten kalan bir hesapları var zaten.
Beşiktaş'ın rakibinin adını unuttum zaten. Turu geçemezlerse facia olur. Zorlanmadan geçerler ama.
Türk takımları dışındaki eşleşmelere baktığımızda enj ilgincinin Schalke-Atletico olduğunu görüyoruz. Kaçırmamak lazım o maçları.

Hiç yorum yok: