4 Ağustos 2008 Pazartesi

ŞA - KA ?

Şaka olsaydı bile iğrenç bir şaka olurdu muhtemelen. Geçen sene Gordon'u transfer ettiklerinde eleştirilmişlerdi. Sinan Engin sahip çıktı. Yazın Seric transfer edildi. Eski takımı bayram yapınca gözler bir kez daha yönetime döndü ve Sinan Engin sayısını unuttuğumuz saçma açıklamalarından birini yapmıştı. "Gordon'la kıyaslarsak Maradona'yı transfer ettik". İşte bugün bu oyuncunun sözleşmesi Gordon takımdan gönderilemediği için feshedildi. Bu komedi değildir de nedir? Beşiktaş yönetimi tarihe geçecek saçmalıklar yapıyor. 2002-2003 sezonundan sonra takım lige uzun süre hakim olabilecekken şimdi gelinen noktaya bakın. Serdar Bilgili'nin takımı bıraktığı güne yanmaz mı Beşiktaş taraftarı? Madem Gordon'u gönderemiyorsun niye sözleşme imzalarsın ki? Bence Beşiktaş Yönetimi taraftarla dalga geçiyor. Madem Gordon'u gönderemiyorsun niye sözleşme imzalıyorsun bu adamla? Belki de Sinan Engin 3 Lugano 2 Carlos değerinde bulmamıştır onu antremanlarda.
Olayla ilgili bir de haber metni verelim:
BEŞİKTAŞ'TA ŞOK!
Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Antony Seric'in sözleşmesi fesh etti.
Siyah Beyazlı kulüp bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi. Haziran ayının ilk günlerinde Beşiktaş ile anlaşmaya varan ve imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi.
Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.
Seric'in gönderilmesindeki en büyük faktörlerden birinin geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi olduğu kaydedildi.
Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile dün oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.
Baba parası gibi saçıyorlar paraları vesselam.

Hiç yorum yok: